BG

QR кодове на етикетите на продуктите: Получаването на подробна информация за даден продукт помага да вземе информирано решение за покупка

Като разработвахме нашите услуги ние започнахме с идеята, че колкото по-надеждна информация имате за даден продукт, толкова по-информирано ще бъде вашето решение когато правите покупка. В резултат на това, ще бъдете по-задоволени от покупката си.

Понякога е много трудно да изберем конкретен продукт когато сме в магазина (и ние всички знаем, че повечето решения, свързани с покупката на конкретни продукти, се правят точно в магазина). Трудно ни е да вземем решение, защото има толкова много подобни продукти, които всички изглеждат почти идентични. Винаги можете да помолите служител да ви помогне да вземете решение, но, преди всичко, не всеки магазин има служители, които могат да отговорят на вашите въпроси, и второ, за съжаление, служителите не винаги имат повече познания в сферата, който ви интересува отколкото вие самите, и трето, благодарение на програми за поощряване, служителите често са по-склонни да настояват за продукта от производителя, който е в техен собствен интерес, отколкото вашия.

Ние създадохме нашата услуга да ви помогне да вземете информирани решения.

Същността на нашата услуга е много проста: производители и дистрибутори използват услугата TrustThisProduct, за да създадат специални уебсайтове за техните продукти, след това използват QR-кодове да създадат връзки към уеб страниците на тези продукти, за да можете вие бързо и лесно да сканирате QR кодът с вашия смартфон в магазина и да получите подробна информация за този продукт.

Ако желаете, можете също да публикувате мнение или коментар до мениджър при производителя, който е пряко отговорен за въпросния продукт. Вече не трябва да търсите контакти на производителя – човек за връзка е само на един клик разстояние.

Ако харесвате даден продукт и искате да кажете на приятелите си за него, можете лесно да направите това в социалните мрежи като Facebook или Google+ или за Twitter.

Производителите често поставят линкове в описанието на продукта, които сочат до потребителски инструкции и до адресите на центрове за услуги, така че нашата услуга ще ви бъде от полза дори след покупката ви е завършена. Не е нужно да прекарвате часове в търсене на ръководства за употреба в библиотеката ви или онлайн - само с едно кликване имате цялата информация за вашия продукт, от която бихте имали нужда.

Нашата услуга ви позволява да потвърдите автентичността на продукта (доста производители, макар и не всички, се възползват от тази възможност). Има специален номер под QR кода на всеки продукт само за тази цел. Този номер трябва да съответства на номера показан на уеб страницата, която се отваря при сканиране на QR кода.

QR кодове за продукти

Сега ако видите QR код с думите "TrustThisProduct", вие ще узнаете за възможностите, до които ще имат достъп, ако сканирате този код. Всичко от което се нуждаете е смартфон или таблет с камера и достъп до интернет, както и която и да е безплатна програма за сканиране на QR кодове.

Желаем ви много успешни и наистина необходими покупки, а ние ще сме във възторг ако нашата услуга ви помогне да осъществите това.

TrustThisProduct®:
Информация за връзка:
PVCode LLC
Ул. Ставровская 8,Владимир,600022,Русия
Телефонен номер: +7 915 764 62 74 (англоговорящ)
Имейл адрес: contact@pvcode.com