BS

QR kodovi na etiketama proizvoda: Detaljne infromacije o proizvodu pomažu vam pri donošenju odluke pri kupovini

Pri razvijanju našeg servisa bazirali smo ga na konceptu da pouzdanije informacije o proizvodu znače i bolja odluka pri kupovini. Kao rezultat tome bit ćete zadovoljniji vašom kupovinom.

Nekada može biti veoma teško da izaberete određen proizvod kada ste u trgovini(svi znamo da većinu odluka o kupovini povodom određenih proizvoda donosimo u trgovini). Teško odlučujemo jer ima mnogo sličnih proizvoda koji izgledaju praktično isto. Uvijek možete pitati uposlenika da vam pomogne pri odluci, ali, kao prvo, nema svaka trgovina uposlenike koji mogu da vam odgovore na zahtjeve, kao drugo, uposlenici nisu uvijek upoznati više od vas sa oblašću koja vas zanima,i kao treće, zahvaljujući podsticajnim programima uposlenici često upućuju na proizvode od proizvođača koji su u njihovim interestima, a ne vašim.

Napravili smo našu uslugu kako bi vam pomogli pri donošenju informisane odluke.

Suština naše usluge je jednostavna: proizvođači i distributeri koriste TrustThisProduct servis da bi kreirali specijalne sajtove za njihove proizvode, zatim koriste QR kodove da bi generisali linkove na sajtove njihovih proizvoda, tako da možete brzo i lagano skenirati QR kod pomoću vašeg pametnog telefona u trgovini da biste dobili detaljne informacije o proizvodima.

Ukoliko želite, također možete postaviti recenziju ili komentar menadžeru proizvođača koji je direktno odogovoran za proizvod u vašem pitanju. Više ne morate da tražite informacije o kontaktu proizvođača – osoba koju želite kontaktirati je od vas udaljena samo jedan klik.

Ukoliko vam se proizvod sviđa i želite to da podijelite sa vašim prijateljima to možete uraditi jednostavno putem socijalnih mreža kao što su Facebook, Google+ ili Twitter.

Proizvođači obično postavljaju linkove u opisu njihovog proizvoda koji vode do uputstava i adresa servisnih centara, tako da će vam naš servis biti na usluzi i nakon što izvršite kupovinu. Ne trebate provoditi sate tražeći uputstva za korištenje na vašim policama ili na internetu – Samo jedan klik, i imate sve informacije koje su vam potrebne za vaš proizvod. Naš servis vam također omogućuje da potvrdite autentičnost proizvoda (mnogi, ali ne i svi, proizvođači koriste ovu prednost).Zbog toga postoji specijalan broj koji se nalazi ispod QR koda na svakom proizvodu. Ovaj broj bi se trebao poklopiti sa brojem ispisanim na sajtu koji se otvara kada skenirate QR kod.

QR kodovi za proizvode

Ukoliko vidite QR kod sa riječima „TrustThisProduct“ („Imajte povjerenja u ovaj proizvod“) saznaćete koje su to prednosti kojima ćete imati pristup ukoliko skenirate taj kod. Sve što vam je potrebno je pametni telefon ili tablet sa kamerom i pristup internetu, kao i bilo koji besplatan program za skeniranje QR kodova.

Želimo vam mnogo uspješnih i zaista potrebnih kupovina, i bit ćemo oduševljeni ukoliko vam naša usluga bude od koristi.

TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2018, PVCode LLC
Mi pojednostavljujemo ono što je komplikovano

Glavna stranica

Saglasnost o korištenju servisa (Engleski)

Polisa osiguranja (Engleski)

Kontakt informacije:
PVCode LLC
8 Stavrovskaya St,Vladimir,600022,Rusija
Broj telefona: +7 915 764 62 74 (Engleski)
E-mail adresa: contact@pvcode.com