CA

Codis QR per als productes: El fet de disposar d’informació detallada sobre un producte l’ajudarà a prendre una decisió de compra ben fonamentada

Al crear el nostre servei vam tenir en compte el concepte que com més fiable i complerta sigui la informació que vostè té sobre un producte, més conscient serà la seva decisió d’adquirir-lo. Com a resultat, vostè quedarà més satisfet amb la seva compra.

De vegades pot ser molt complicat triar un producte específic quan ja ens trobem a la botiga (tots sabem que la majoria de decisions de compra de productes específics es prenen a la mateixa botiga). Sovint ens costa prendre una decisió perquè existeixen molts productes similars que són pràcticament idèntics. Sempre tenim l’opció de demanar ajuda al personal de la botiga per tal de prendre una bona decisió. Malauradament, en primer lloc, no totes les botigues disposen d’empleats que ens puguin ajudar. En segon lloc, per desgràcia molts empleats no coneixen gaire millor que nosaltres l’àrea que ens interessa. I en tercer lloc, a causa dels programes d’incentius, molts cops els treballadors són més propicis a insistir en el producte del fabricant que els convé a ells i no a nosaltres.

Hem desenvolupat el nostre servei per tal d’ajudar-lo a prendre una decisió conscient.

L’essència del nostre servei és molt senzilla: els fabricants i distribuïdors creen pàgines web específiques per als seus productes a través del servei TrustThisProduct; a continuació utilitzen els codis QR per a generar enllaços cap a les pàgines dels seus productes. D’aquesta manera, vostè pot escanejar de manera ràpida i des de la botiga qualsevol codi QR a través del seu telèfon intel•ligent i obtenir informació detallada sobre el producte en concret.

Si ho desitja, també pot publicar un comentari o opinió dirigit a l’encarregat del fabricant responsable del producte en qüestió. Ja no és necessari buscar la informació de contacte del fabricant – podrà contactar amb l’empresa en menys d’un clic.

Si li agrada un producte i vol parlar-ne als seus amics, també té la opció de fer-ho molt fàcilment a través de les xarxes socials com Facebook, Google+ o Twitter.

Sovint els productors col•loquen dins la descripció dels seus productes enllaços directes als manuals d’instruccions i les adreces dels centres de servei tècnic; això vol dir que el nostre servei li seguirà sent d’utilitat fins i tot quan hagi realitzat la compra. Ja no haurà de passar-se hores buscant el manual d’instruccions per casa o a través d’Internet – tan sols amb un clic, obtindrà tota la informació necessària sobre el producte.

El nostre servei també li permet confirmar l’autenticitat d’un producte (la majoria de fabricants, encara que no tots, fan ús d’aquesta funció). Per això, trobarà un número especial just a sota el codi QR de cada producte. Aquest número ha de coincidir amb el número que es mostra a la pàgina web que s’obre quan escaneja el codi QR.

Codis QR per als productes

Ara quan vostè trobi un producte amb un codi QR i les paraules “TrustThisProduct” sabrà quines oportunitats té al seu abast si l’escaneja. L’únic que necessita és un telèfon intel•ligent o tauleta amb una càmera i accés a Internet, així com qualsevol programa gratuït per a escanejar codis QR.

Li desitgem un munt de compres exitoses i veritablement necessàries, alhora que estarem encantats si el nostre servei l’ajuda a que això sigui possible.

TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2018, PVCode LLC
Fem fàcil el que és difícil

Pàgina principal

Condicions del servei (anglès)

Política de privacitat (anglès)

Informació de contacte:
PVCode LLC
C/ Stavrovskaya 8,Vladimir,600022,Rússia
Telèfon: +7 915 764 62 74 (atenció en anglès)
Correu electrònic: contact@pvcode.com