DA

QR koder på mærkningen af produktet: Med detaljerede oplysninger om et produkt kan du tage en mere velinformeret købsbeslutning

Da vi udviklede vores service, begyndte vi med den tanke, at jo flere troværdige oplysninger, du har om et produkt, for mere velinformeret vil din beslutning være, når du foretager et køb. Som resultat af dette, vil du være mere tilfreds med dit køb.

Det kan sommetider være meget vanskeligt at vælge et bestemt produkt, når du er ude og handle (og vi ved alle sammen, at de fleste købsbeslutninger om bestemte produkter foretages lige der i forretningen). Vi har svært ved at tage en beslutning, fordi der er så mange produkter, der alle sammen ser stort set ens ud. Du kan altid bede en af de ansatte om at hjælpe dig med at bestemme dig, men for det første er det ikke alle forretninger, der har ansatte, der kan svare på dine spørgsmål, og for det andet ved de ansatte desværre ikke altid mere om det, du er interesseret i, end du gør, og for det tredje er ansatte, takket være incitamentsprogrammer, ofte mere tilbøjelige til at insistere på et produkt fra fabrikanten, der er i deres egen interesse i stedet for din.

Vi har oprettet vores tjeneste for at hjælpe dig med at træffe en velinformeret beslutning.

Ideen i vores service er meget enkel: fabrikanter og distributører bruger TrustThisProducts service til at oprette særlige websteder til deres produkter og bruger så QR-koder til at generere links til webstederne for deres produkter, så du hurtigt og nemt kan scanne en QR-kode med din smartphone i forretningen og få detaljerede oplysninger om det pågældende produkt.

Hvis du vil, kan du også lægge en anmeldelse eller en kommentar til en leder hos den fabrikant, der er direkte ansvarlig for det pågældende produkt. Du behøver ikke længere at lede efter fabrikantens kontaktoplysninger -- en kontaktperson er blot et klik væk.

Hvis du kan lide et produkt, og du gerne vil fortælle dine venner om det, kan du også sagtens gøre dette på sociale netværker, såsom Facebook eller Google+ eller på Twitter.

Fabrikanter placerer ofte links i deres produktbeskrivelser, der henviser til brugsanvisninger og adresser på servicecentre, så vores service vil også være dig til gavn, efter købet er gjort. Du behøver ikke at bruge flere timer på at lede efter brugervejledninger, hverken på din boghylde eller online – med bare ét klik har du alle de oplysninger, du nogensinde kunne få brug for, om dit produkt.

Vores service giver dig også mulighed for at bekræfte et produkts ægthed (mange, men ikke alle, fabrikanter benytter sig af denne mulighed). Der findes et særligt nummer under QR-koden på hvert produkt, bare til dette formål. Dette nummer skal matche det nummer, der åbnes, når du skanner QR-koden.

QR koder til produkter

Så fra nu af, hvis du ser en QR-kode med ordene "TrustThisProduct”, vil du vide, hvilke muligheder, du får adgang til, hvis du scanner den pågældende kode. Det eneste, du har brug for, er en smartphone eller tablet med et kamera og internet adgang, såvel som eventuelle gratis programmer til scanning af QR-koder.

Vi ønsker dig masser af vellykkede og virkelig nødvendige køb, og det vil glæde os umådeligt, hvis vores service hjælper dig med at gøre dette.

TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2018, PVCode LLC
Vi forenkler det komplicerede

Forside

Brugeraftale for tjenesten (engelsk)

Privatlivspolitik (engelsk)

Kontaktoplysninger:
PVCode LLC
8 Stavrovskaya St,Vladimir,600022,Rusland
Telefonnummer: +7 915 764 62 74 (engelsktalende)
Mail-adresse: contact@pvcode.com