FI

QR-koodeja pakkausmerkinnöissä: Yksityiskohtainen tuotetieto auttaa sinua tekemään tietoisen ostopäätöksen

Kehittäessämme palveluamme lähdimme liikkeelle ajatuksesta, että mitä luotettavampaa tietoa sinulla on haluamastasi tuotteesta, sitä tietoisempi ostopäätöksesi on. Lopputuloksena olet tyytyväisempi tuotteeseesi.

Joskus voi olla vaikea valita tietty tuote, kun olet kaupassa (ja kaikki tiedämme, että suurin osa tiettyjä tuotteita ostopäätöksistä tehdään suoraan kaupassa). Päätöksenteko on hankalaa, koska saatavilla on samanlaisia tuotteita, jotka vieläpä näyttävät identtisiltä.

Voit tietenkin kysyä aina apua henkilökunnalta, mutta jokaisessa kaupassa ei ole myyjää, joka pystyy vastaamaan kysymyksiisi. Toiseksi, työntekijät eivät useinkaan tiedä yhtään enempää kuin sinä niistä osastoista, jotka sinua kiinnostavat. Kolmanneksi, yritysten palkkio-ohjelmista johtuen myyjät suosittelevat usein sellaisen valmistajan tuotetta, josta he itse hyötyvät, mutta sinä et.

Me olemme luoneet palvelun, jonka avulla sinä voit tehdä tietoisen päätöksen.

Palvelumme on yksinkertainen. Tuotteiden valmistajat ja jakelijat käyttävät TrustThisProduct -palvelua tehdäkseen verkkosivut tuotteilleen. Sen jälkeen he käyttävät QR-koodeja luodakseen linkit näille sivuille, jotta sinä voit nopeasti ja helposti, omalla älypuhelimellasi skannata QR-koodin kaupassa ja saada yksityiskohtaiset tiedot haluamastasi tuotteesta.

Jos haluat, voit myös kirjoittaa tuotteesta arvostelun tai jättää palautetta valmistajan tuotteesta vastuussa olevalle päällikölle. Enää sinun ei tarvitse etsiä valmistajien yhteystietoja – yhteyshenkilö on vain yhden klikkauksen päässä.

Jos pidät tuotteesta ja haluat kertoa siitä ystävillesi, voit tehdä sen helposti verkon yhteisöpalveluissa kuten Facebookissa, Google+:ssa ja Twitterissä.

Valmistajat laittavat usein tuotteiden tietoihin linkkejä, joiden kautta saa käyttöohjeet ja yhteyden asiakaspalveluun. Siksi palvelumme on hyödyllinen myös tuotteen ostamisen jälkeen. Sinun ei tarvitse tuhlata tunteja käyttöohjeiden etsimiseen kirjahyllystä tai verkosta – kaikki tarvitsemasi tieto löytyy yhdellä klikkauksella.

Palvelumme mahdollistaa myös tuotteen aitouden varmistamisen (monet valmistajat, tosin eivät vielä aivan kaikki, hyödyntävät tätä mahdollisuutta). Jokaisen tuotteen QR-koodissa on erityinen numero tätä varten. Numeron tulisi olla sama kuin tuotteen verkkosivulla, joka avautuu skannaamalla QR-koodi.

QR-koodit tuotteille

Kun näet “TrustThisProduct” –tunnuksellisen QR-koodin tiedät nyt, mitä mahdollisuuksia sinulla on käytössäsi koodin skannatessasi. Tarvitset vain älypuhelimen tai kameralla varustetun tabletin, yhteyden internetiin ja minkä tahansa ilmaisen ohjelman QR-koodien skannaamiseen.

Toivotamme sinulle menestyksellisiä ja tarpeellisia ostoksia! Olemme tyytyväisiä, jos palvelumme voi auttaa sinua ostosten teossa.

TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2018, PVCode LLC
Teemme monimutkaisesta yksinkertaista

Pääsivu

Palvelun käyttösopimus (englanniksi)

Yksityisyyden suoja (englanniksi)

Yhteystiedot:
PVCode LLC
Stavrovskaja-katu 8,Vladimir,600022,Venäjä
Puhelinnumero: +7 915 764 62 74 (englanninkielinen palvelu)
Sähköposti: contact@pvcode.com