HR

QR kodovi na etiketama proizvoda: Primanje detaljnih podataka o nekom proizvodu, pomaže vam da donesete pametnu odluku o kupovini

Kada smo razvijala naš servis, bazirali smo se na konceptu da što više pouzdanih informacija o proizvodu imate, to će vaša odluka o kupovini biti pametnija pri realizaciji kupovine. Kao rezultat vi ćete biti zadovoljniji sa izvršenom kupovinom.

Nekad može biti jako zahtjevno izabrati specifični proizvod kada ste u trgovini ( i svi mi znamo da se večina kupovnih odluka o nekom spefičnom proizvodu donosi izravno u trgovini). Imali smo teško razdoblje pri donošenju odluke jer postoji veliki broj sličnih proizvoda koji virtualno izgledaju identično. Uvijek možete postaviti pitanje zaposleniku da vam pomogne, ali kao prvo, problem je što sve trgovine nemaju zaposlenike koji mogu odgovoriti na vaša pitanja, kao drugo, nažalost zaposlenici često nemaju više znanja o području koje vas zanima od vas, i kao treće, zahvaljujući poticajnim programima zaposlenici često promoviraju i forsiraju proizvode od proizvođaća koji je u njihovom najboljem interesu, a ne vašem.

Kreirali smo svoj servis kako bi vama pomogli donijeti informativnu odluku.

Suština naše usluge je vrlo jednostavna: proizvođači i distributeri koriste TrustThisProduct uslugu za stvaranje posebnih web stranica o svojim proizvodima, a zatim koriste QR kodove za generiranje linkova na web stranice svojih proizvoda, tako da ste vi u mogućnosti brzo i jednostavno skenirati QR kod sa svojim smartphonom u trgovini i dobiti detaljne informacije o samom proizvodu.

Ako želite, možete napisati recenziju ili komentar menadžeru od proizvođača, koji je izravno odgovoran za proizvod u pitanju. Više ne morate tražiti kontakt podatke proizvođača - kontakt osoba je samo jedan klik udaljena od vas.

Ako vam se sviđa neki proizvod i o tome želite reći svojim prijateljima, možete to vrlo lako učiniti na društvenim mrežama kao što su Facebook, Google+ ili Twitter.

Proizvođači često stavljaju linkove na njihove opise proizvoda koji dovode do korisničkih uputa i do adresa servisnih centara, tako da će naša usluga vama biti od koristi čak i nakon što završite s kupnjom. Vi ne morate provesti sate u potrazi za uputama na vašim policama za knjige ili na internetu - samo jednim klikom, imati ćete sve informacije koje vam ikada mogu zatrebati o svom proizvodu koji ste izabrali.

Naša usluga vam također omogućuje da potvrdite autentičnost proizvoda (mnogi, ali ne svi, proizvođači koriste ovu priliku). Postoji poseban broj koji se nalazi ispod QR kodova na svakom proizvodu samo za zadovoljavanje te svrhe. Taj broj bi trebao odgovarati broju koji će biti prikazan na web stranici koja se otvara kada skenirate QR koda željenog proizvoda.

QR kodovi za proizvode

Sada ako vidite QR kod s riječima "TrustThisProduct" znati ćetesve o mogućnostima kojima ćete imati pristup ukoliko skenirate taj kod. Sve što je potrebno je smartphone ili tablet s fotoaparatom i pristupom internetu, kao i bilo koji besplatni program za skeniranje QR kodova.

Želimo vam puno uspješnih i doista potrebnih kupovina, a mi ćemo biti oduševljeni ako vam naša usluga pomaže da bi se to dogodilo i da donesete što informativniju kupnju.

TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2018, PVCode LLC
Mi pojednostavljujemo komplicirano

Glavna stranica

Sporazum korištenja usluga (Engleski)

Izjava o privatnosti (Engleski)

Kontakt informacije:
PVCode LLC
8 Stavrovskaya St,Vladimir,600022,Rusija
Telefonski broj: +7 915 764 62 74 (Koji govori engleski)
E-mail adresa: contact@pvcode.com