HU

QR kódok a termékek címkéin: Egy termékról kapott részletes információ segít megalapozott döntést hozni a vásárlásban

Szolgáltatásunk fejlesztésénél abból az elgondolásból indultunk ki, hogy minél megbízhatóbb információnk van egy termékről, annál megalapozottabb döntést tudunk hozni vásárlásnál. Ennek eredményeképpen elégedettebbek leszünk a vásárlással.

Néha nagyon nehéz lehet egy terméket kiválasztani amikor az üzletben vagyunk (és mindannyian tudjuk, hogy bizonyos termékek esetében a legtöbb vásárlási döntést éppen ott hozzuk meg.). Azért nehéz dönteni, mert nagyon sok hasonló termék gyakorlatilag azonosnak néz ki. Mindig megkérhetünk egy alkalmazottat, hogy segítsen dönteni, de egyrészt nem minden boltnak vannak olyan eladói, akik válaszolni tudnak a kérdéseinkre, másrészt sajnos nem mindig tudnak többet az adott területről, mint mi, harmadrészt az ösztönző programoknak köszönhetően az alkamazottak gyakran nagyobb valószínúséggel ragaszkodnak egy olyan gyártó termékeihez, amely inkább az ő saját érdekük és nem a miénk.

Azért hoztuk létre ezt a szolgáltatást, hogy segítsen megalapozott döntést hozni.

A szolgáltatásunk lényege nagyon egyszerű: a gyártók és forgalmazók a TrustThisProduct szolgáltatást használva egy weboldalt készítenek a termékeiknek, és a QR-kódok használatával linkeket generálnak ehhez a weboldalhoz. Így gyosan és könnyedén le tudunk olvasni egy QR-kódot a telefonunkkal az üzletben, részletes információhoz jutva a termékről. Ha akarunk, véleményt vagy hozzászólást is írhatunk a gyártónál a szóban forgó termékért közvetlenül felelős menedzsernek. Nem kell többé keresnünk a gyártó elérhetőségét - a kapcsolattartó személy csak egy kattintásnyira van.

Ha tetszik egy termék és szeretnénk beszélni róla a barátainknak, akkor ezt is könnyen megtehetjük közösségi oldalakon, mint a Facebook, Google+ vagy Twitter.

A gyártók a termékleírásukban gyakran helyeznek el használati útmutatóhoz és a szerviz címéhez vezető linkeket, így a szolgáltatás még a vásárlás után is hasznos marad. Nem kell órákat tölteni a használati útmutatók keresésével a könyvespolcon vagy online - csak egy kattintás, és megvan minden információ a termékről, amely valaha is szükséges lehet. Szolgáltatásunk a termék eredetiségének bizonyítását is lehetővé teszi. ( sok, bár nem minden gyártó él ezzel a lehetőséggel ) Csak erre a célra egy speciális szám található a QR kód alatt minden terméken. Ennek a számnak meg kell egyeznie a QR kód beolvasása után a weboldalon megjelenő számmal.

QR kódok termékekhez

Most már ha egy “TrustThisProduct” felirattal ellátott QR kódot látunk, tudni fogunk a kód beolvasásával elérhető lehetőségekről. Minden, amire szükségünk van, egy okostelefon vagy tablet kamerával, internet kapcsolat, valamint bármilyen ingyenes QR kód olvasó program.

Sok sikeres és valóban fontos vásárlást kívánunk, és igazán megtisztelő lesz számunkra, ha a szolgáltatásunk segítséget nyújt ebben.

TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2018, PVCode LLC
Leegyszerűsítjük a bonyolultat

Főoldal

Szolgáltatás használati megállapodás (angol)

Adatvédelem (angol)

Kapcsolat:
PVCode LLC
8 Stavrovskaya St,Vladimir,600022,Oroszország
Telefonszám: +7 915 764 62 74 (angol nyelvű)
E-mail cím: contact@pvcode.com