NL

QR-codes op productetiketten: Ontvangen van gedetailleerde informatie van een product helpt u een weloverwogen aankoopbeslissing te maken

Toen we onze service ontwikkelden, begonnen we met het concept dat hoe meer betrouwbare informatie je hebt over een product, hoe meer weloverwogen de beslissing is om het product daadwerkelijk aan te schaffen. Als gevolg daarvan zult u tevredener zijn met uw aankoop.

Het kan soms moeilijk zijn om een specifiek product te kiezen wanneer u in de winkel bent (en we weten allemaal dat de meeste aankoopbeslissingen van specifieke producten in de winkel worden gemaakt). We vinden het moeilijk om een beslissing te nemen omdat er zo veel soortgelijke producten zijn die er vrijwel allemaal hetzelfde uitzien. U kunt altijd een werknemer vragen om u te helpen kiezen, maar ten eerste heeft niet elke winkel medewerkers die uw vragen kunnen beantwoorden en ten tweede zijn medewerkers helaas niet altijd beter geïnformeerd over het gebied dan uzelf en ten derde raden medewerkers vaak producten van een fabrikant aan waarbij hun belangen van meer waarde zijn dan die van u.

We hebben onze service gecreëerd om u te helpen een weloverwogen beslissing te nemen.

De kern van onze dienstverlening is zeer eenvoudig: fabrikanten en distributeurs gebruiken TrustThisProduct-service om speciale websites voor hun producten te creëren, om vervolgens QR-codes te gebruiken om links naar de websites van de producten te genereren, zodat u snel en gemakkelijk in de winkel een QR -code kan scannen met uw smartphone en gedetailleerde informatie over dat product kunt krijgen.

Als u wilt, kunt u ook een beoordeling of opmerking sturen naar een manager die direct verantwoordelijk is bij de fabrikant voor het product in kwestie. U hoeft niet langer te zoeken naar contactgegevens van de fabrikant - een contactpersoon is slechts één klik verwijderd.

Als u een product leuk vindt, en u wilt uw vrienden er over vertellen, dan kunt u dit makkelijk doen op sociale netwerken als Facebook of Google+ of op Twitter.

Fabrikanten plaatsen vaak links in hun productbeschrijvingen die naar de gebruiksaanwijzing en de adressen van service centers leiden, dus onze service kunt u ook nadat uw aankoop is voltooid nog gebruiken. U hoeft niet uren te zoeken naar gebruiksaanwijzingen op uw boekenplank of online - slechts een klik, en u heeft alle informatie die u ooit nodig heeft over uw product.

Onze service maakt het ook mogelijk om de authenticiteit van een product te bevestigen (veel, maar niet alle, fabrikanten profiteren van deze kans). Er is een speciaal nummer te vinden onder de QR-code op elk product specifiek voor dit doel. Dit nummer moet overeenkomen met het nummer op de website die wordt geopend wanneer u de QR-code te scannen.

QR-codes voor producten

Dus, als u een QR-code ziet met de woorden “TrustThisProduct" dan weet u van de mogelijkheden waartoe u toegang heeft als u de code scant. Het enige wat u nodig heeft, is een smartphone of tablet met een camera en toegang tot het internet, en een gratis programma voor het scannen van QR-codes.

Wij wensen u vele succesvolle en daadwerkelijk noodzakelijke aankopen, en we zijn blij zijn als onze service u helpt om dit te bereiken.

TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2018, PVCode LLC
Wij versimpelen het ingewikkelde

Home pagina

Gebruikersovereenkomst (Engels)

Privacybeleid (Engels)

Contactinformatie:
PVCode LLC
8 Stavrovskaya St,Vladimir,600022,Russia
Telefoonnummer: +7 915 764 62 74 (Engels-sprekend)
Email: contact@pvcode.com