NO

QR-koder på produktetiketter: Å få detaljert informasjon om et produkt hjelper deg å ta en informert kjøpsavgjørelse

Når vi utviklet vår tjeneste begynte vi med konseptet om at jo mer troverdig informasjon du har om et produkt, jo mer informert vil avgjørelsen din være når du foretar et kjøp. Som et resultat vil du bli mer tilfredsstilt av kjøpet ditt.

Noen ganger kan det være veldig vanskelig å velge et spesifikt produkt når du er i butikken (og vi vet alle at de fleste kjøpsavgjørelser angående spesifikke produkter blir gjort akkurat der i butikken). Det er vanskelig å ta avgjørelser når det finnes så mange lignende produkter som ser praktisk talt identiske ut. Du kan alltids spørre en ansatt om å hjelpe deg, men, for det første, det er ikke alle butikker som har ansatte som kan svare deg på spørsmålene dine. For det andre, dessverre har det seg slik at ansatte ikke alltid har mer kunnskap i område som interesserer deg enn det du har. Og for det tredje, takket være at selgere ofte er provisjonslønnet, er det vanlig at de insisterer på et produkt rett og slett fordi det er i deres beste interesse og ikke i din.

Vi har utviklet vår tjeneste for å hjelpe deg å ta en informert avgjørelse.

Essensen i vår tjeneste er veldig enkel: produsenter og distributører bruker TrustThisProduct tjenesten til å lage spesielle nettsider for produktene deres, deretter blir QR-koder brukt til å generere linker til nettsidene for produktene deres, slik at du enkelt og raskt kan skanne en QR-kode med smarttelefonen din i butikken og få detaljert informasjon om det produktet. Hvis du vil kan du også skrive en anmeldelse eller kommentar til en leder hos produsenten som er direkte ansvarlig for produktet det dreier seg om. Du trenger ikke lenger å lete etter produsentens kontaktinformasjon -- en kontaktperson er bare et klikk unna.

Hvis du liker et produkt og vil fortelle vennene dine om det kan du også gjøre dette veldig enkelt på sosiale medier slik som Facebook, Google+ eller Twitter.

Produsenter plasserer ofte linker i produktbeskrivelsene sine som leder til bruksanvisninger og adresser til tjenestesenteret, så tjenesten vår vil være nyttig for deg selv etter at kjøpet er fullført. Du trenger ikke bruke timevis av tid til å lete etter bruksanvisninger på bokhylla eller online -- det er bare et klikk unna, og du får all informasjonen du noensinne skulle trenge om produktet ditt.

QR-koder for produkter

Vår tjeneste gjør det også mulig for deg å bekrefte autentisiteten av et produkt (mange, men ikke alle, produsenter utnytter seg av denne muligheten). Du finner et nummer rett under QR-koden på hvert eneste produkt kun for denne hensikten. Dette nummeret skal matche med nummeret som vises på nettsiden som åpnes når du skanner QR-koden. Så om du ser en QR-kode med ordene ”TrustThisProduct” vet du at du har muligheten til å skanne den koden. Alt du trenger er en smarttelefon eller et nettbrett med kamera, og tilgang til internett, så vel som en gratis app for å skanne QR-koder.

Vi ønsker deg mange vellykkede og virkelig nødvendige kjøp, og vi vil bli utrolig fornøyde hvis vår tjeneste hjelper deg å få dette til å skje.

TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2018, PVCode LLC
Vi forenkler det kompliserte

Hovedside

Tjenestenavtale (engelsk)

Personvern (engelsk)

Kontaktinformasjon:
PVCode LLC
8 Stavrovskaya St,Vladimir,600022,Russland
Telefonnummer: +7 915 764 62 74 (engelsktalende)
E-postadresse: contact@pvcode.com