RO

Coduri QR pe etichetele produselor: Informatiile detaliate despre un produs te ajuta sa iei o decizie informata la cumparare

In timpul dezvoltarii serviciului nostru am inceput cu conceptul ca cu cat ai informatii mai sigure despre un produs, cu atat mai informata va fi decizia ta la cumparare. Ca rezultat, tu vei fi mai satisfacut de ce ai cumparat.

Uneori poate fi foarte dificil sa alegi un produs anume cand esti la magazin (si cu totii stim ca cele mai importante decizii de cumparare a unui produs sunt facute in magazin). Ne este atat de greu sa luam o decizie pentru ca sunt atat de multe produse car arata aproape la fel. Intotdeauna poti ruga un angajat sa te ajute dar, in primul rand, nu toate magazinele au angajati care sa iti raspunda la intrebari, in al doilea rand, angajatii nu sunt mereu mai bine informati despre zona de interes in care te afli decat tine si in al treilea rand, multumita programelor de stimulente angajatii sunt mai predispusi sa insiste asupra unui produs care se afla in interesul lor si nu al tau.

Ne-am creat serviciul pentru a te ajuta sa iei o decizie informata.

Esenta serviciului nostru este foarte simpla: producatori si distributori folosesc serviciul TrustThisProduct pentru a crea site-uri web speciale pentru produsele lor, deci tu poti scana rapid si cu usurinta codul QR cu telefonul la magazin si sa primesti informatii detaliate despre acel produs.

Daca doresti, poti de asemenea sa postezi o recenzie sau un comentariu pentru un manager de la producator care este direct responsabil de acel produs. Nu mai este nevoie sa cauti informatiile de contact ale producatorului – o persoana de contact este la doar un click distanta.

Daca iti place un produs si vrei sa le spui prietenilor tai despre el poti face asta cu ușurință folosind retele sociale cum ar fi Facebook, Google+ sau Twitter.

Producatorii plaseaza des pe produs adrese care te conduc la descrierea produsului lor sau la centre de ajutor, deci serviciul nostru iti va fi folositor si dupa ce tranzactia e terminata. Nu mai este nevoie sa petreci ore cautand manuale cu instructiuni pe raftul tau cu carti sau online – doar un click si vei primi toate informatiile despre un produs care iti trebuie.

Serviciul nostru iti permite de asemenea sa confirmi autenticitatea unui produs (multi insa nu toti producatorii profita de aceasta oportunitate). Exista un numar special sub fiecare cod QR special pentru asta. Acest numar ar trebui sa se potriveasca cu numarul afisat pe website care se deschide la scanarea codului QR.

Coduri QR pentru produse

Acum daca vezi un cod QR cu cuvintele “TrustThisProduct” vei sti despre oprtunitatile la care ai acces daca scanezi codul. Ai nevoie doar de un smartphone sau o tableta cu camera si acces la internet si orice aplicatie gratuita pentru scanat coduri QR.

Va dorim multe cumparaturi necesare si de succes si vom fi incantati daca serviciul nostru vă va ajuta.

TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2016, PVCode LLC
Noi simplificam ce este complicat

Pagina principala

Acord de Utilizare al Serviciului (Engleza)

Politica de Intimitate (Engleza)

Informatii de contact:
PVCode LLC
8 Stavrovskaya St,Vladimir,600022,Rusia
Numar de telefon: +7 915 764 62 74 (vorbitori de Engleza)
Adresa de E-mail: contact@pvcode.com