RO

Coduri QR pe etichetele produselor: obtinerea de informatii detaliate despre produs ajuta consumatorul sa ia o decizie informata de cumparare

Am dezvoltat aplicatia TrustThisProduct® pornind de la conceptul ca punerea la dispozitia consumatorului a mai multa informatie de incredere despre produs va conduce la o decizie de cumparare mai informata. Drept rezultat, consumatorul va fi mai multumit de achizitiile sale.

Majoritatea deciziilor de cumparare se fac in magazin, iar deseori consumatorului ii este dificil sa aleaga un produs dintre cele aflate la raft intrucat numeroase produse concurente arata aproape identic. Bineinteles ca poate ruga un angajat sa il ajute sa ia o decizie, dar nu toate magazinele au angajati disponibili sa raspunda la intrebari, iar daca au angajati disponibili atunci acestia fie nu cunosc subiectul mai bine decat consumatorul, fie il directioneaza catre produsele pentru a caror vanzare primesc bonusuri de la producatori.

De aceea am creat aplicatia TrustThisProduct® - pentru a ajuta consumatorii sa ia o decizie informata pe baza informatiilor primite direct de la producator.

Esenta aplicatiei TrustThisProduct® este foarte simpla: producatorii si distribuitorii incarca informatiile complete despre produselor lor, plaseaza pe produse codurile QR care trimit la paginile ce contin informatiile respective, iar consumatorii scaneaza in magazin codul QR cu un smartphone si obtin cu usurinta informatiile complete despre produs.

Iar daca le place un produs si doresc sa transmita acest lucru prietenilor, TrustThisProduct® le permite consumatorilor sa faca recomandari pe social media (Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn, Pinterest).

De asemenea, TrustThisProduct® le permite consumatorilor sa verifice pe loc autenticitatea produselor: numarul serial unic amplasat pe produs trebuie sa coincida cu cel afisat de aplicatia TrustThisProduct® la scanarea codului QR unic.

Mai mult, TrustThisProduct® ajuta consumatorii si post-vanzare. Scanand codul QR, consumatorii au la dispozitie informatia completa despre produs direct de la producator, inclusiv link-urile catre manualul de utilizare sau adresele centrelor de service.

Coduri QR pentru produse

Daca veti vedea un cod QR marcat TrustThisProduct®, veti sti ce oportunitati vi se ofera daca il scanati. Aveti nevoie doar de un smartphone conectat la Internet si de o aplicatie gratuita de scanare a codurilor QR.

TrustThisProduct® va doreste cat mai multe cumparaturi informate!

Creati-va gratuit un cont Demo in serviciul TrustThisProduct® si incepeti sa testati utilizarea codurilor QR pe produsele dvs.

Copyright © 2014-2018, PVCode LLC
We simplify the complicated

Pagina principala

Termeni si conditii de utilizare (Engleza)

Politica de confidentialitate (Engleza)

Informatii de contact:
PVCode LLC
8 Stavrovskaya St,Vladimir,600022,Rusia
Telefon: +40 751 850 989 (România)
E-mail: contact.romania@pvcode.com