SL

QR kode na etiketah izdelkov: Prejemanje podrobnih informacij o tem izdelku pomaga pri izvajanju informiranih nakupovalnih odločitev

Pri razvoju naših storitev smo začeli s konceptom, da bolj, kot so informacije, ki jih boste o izdelku prejeli zanesljive, bolj informirana bo vaša odločitev pri nakupu. Posledično boste bolj zadovoljni s svojim nakupom.

Včasih je v trgovini izredno težko izbrati določen izdelek (in vsi se zavedamo, da je večina odločitev o nakupu določenih izdelkov sprejetaih v trgovini). Težko sprejemamo odločitve, saj obstaja veliko število podobnih izdelkov, ki medsebojno izgledajo skoraj identični. Za pomoč lahko vedno prosite zaposlenega v trgovini, ki vam bo pomagal sprejeti odločitev, a, najprej, vsaka trgovina nima zaposlenih, ki lahko odgovorijo na vaša vprašanja, drugič, na žalost zaposleni pogosto o tem področju ne vejo veliko več, kot vi sami in tretjič, v zahvalo incentivnim programov, zaposleni pogosto vztrajajo pri izdelku proizvajalca, ki je bolj v njihovem interesu, kot vašem.

Ustvarili smo storitev, ki bo pomagala pri informirani odločitvi.

Bistvo naše storitve je zelo preprosto: proizvajalci in distributerji uporabljajo storitev TrustThisProduct za ustvarjanje posebnih spletnih strani o svojih izdelkih, nato pa QR-kode uporabijo za tvorbo povezav do spletnih strani za svoje izdelke, zato lahko s svojim pametnim telefonom hitro in preprosto skenirate QR-kodo in prejmete podrobne informacije o izdelku.

Če želite, lahko prav tako objavite svojo oceno, ali komentirate do vodje pri proizvajalcu, ki je neposredno odgovoren za izdelek in vsa vprašanja o njem. Iskanje kontaktnih informacij proizvajalca ni več potrebno – kontaktna oseba je le klik stran!

Če vam je izdelek všeč in želite o njem povedati svojim prijateljem, lahko to hitro in preprosto storite na socialnih omrežjih, kot so Facebook, Twitter ali Google+. Proizvajalci v opise svojih izdelkov pogosto postavljajo povezave, ki vodijo do navodil uporabe in naslovov servisnih centrov, zato bo naša storitev uporabna tudi, ko nakup že končate. Zapravljanje več ur za iskanje navodil za uporabo na spletu ali na polici ni več potrebno – le en klik in prejeli boste vse informacije, ki ste jih o izdelku kadar koli potrebovali.

Naša storitev prav tako dovoljuje, da potrdite pristnost izdelka (številni, a vsi proizvajalci te priložnosti ne izkoristijo). Obstaja posebna številka, ki je nameščena pod QR kodo vsakega izdelka, ki je za to namenjena. Ta številka se more ujemati s številom, ki je prikazano na spletni strani ki se odpre, ko skenirate QR kodo.

QR kode za izdelke

Zdaj boste, če boste videli QR-kodo z besedami “TrustThisProduct” vedeli o priložnostih in imeli dostop do skeniranja te kode. Vse, kar potrebujete je pametni telefon ali tablica s kamero in dostop do spleta ter kateri koli brezplačni program za skeniranje QR-kod.

Želimo vam veliko uspešnih in potrebnih nakupov in veseli bomo, če vam bo naša storitev pri tem pomagala.

TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2018, PVCode LLC
Poenostavljamo zapleteno

Glavna stran

Sporazum uporabniških storitev (Angleščina)

Politika zasebnosti (Angleščina)

Kontaktne informacije:
PVCode LLC
8 Stavrovskaya Ul,Vladimir,600022,Rusija
Telefonska številka: +7 915 764 62 74 (Angleško-govoreči)
E-poštni naslov: contact@pvcode.com