SQ

Kodet QR mbi etiketat e produktit: Duke marur informacion të detajuar në lidhje me një produkt ndihmon të bëni një vendim të informuar blerëse

Kur zhvilluam shërbimin tonë kemi filluar me konceptin se informacioni më i besueshëm është se ju keni lidhje me një produkt, më shumë i informuar vendimi juaj do të jetë kur bën një blerje. Si rezultat i kësaj, ju do të jeni më të kënaqur me blerjen tuaj.

Kjo ndonjëherë mund të jetë shumë e vështirë për të marr një produkt të veçantë kur ju jeni në dyqan (dhe ne të gjithë e dimë se vendimet të blerjes në lidhje me produkte të veçanta janë bërë e drejtë në dyqan). Ne kemi një kohë të vështirë duke e bërë një vendim sepse ka kaq shumë produkte të ngjashme që të gjithë duken praktikisht identike. Ju mund gjithmonë të kërkoni nga punonjësit ndihmë , por, para së gjithash, jo çdo dyqan ka të punësuar të cilët mund të përgjigjen pyetjeve tuaja, e dytë, për fat të keq, punonjësit nuk janë gjithmonë të ndonjë më shumë njohuri për zonën që ju interesojnë se ju jeni, dhe e treta, në sajë të programeve stimuluese punonjësit janë shpesh më shumë të ngjarë të këmbëngulin për një produkt nga prodhuesi që është në interesin e tyre më të mirë në vend se tuajat.

Ne e kemi krijuar shërbimin tonë për të ndihmuar të bëni një vendim të informuar.

Esenca e shërbimit tonë është shumë e thjeshtë: të prodhuesit dhe shpërndarësit përdorni shërbimin TrustThisProduct për të krijuar faqet e internetit të veçanta për produktet e tyre, atëherë përdorni QR-kodet për të gjeneruar lidhje me faqet e internetit për prodhimet e tyre, kështu që ju mund shpejt dhe me lehtësi të skanoni një QR -kod me telefonin tuaj te zgjuar në dyqan dhe për të marrë informacion të detajuar në lidhje me atë produkt.

Nëse ju dëshironi, ju gjithashtu mund të postoni një rishikim apo koment tek një menaxher prodhues i cili është drejtpërdrejt përgjegjës për produktin në fjalë. Ju nuk keni për të kërkuar informacionin e kontaktit te prodhuesit - -një person kontakti është vetëm një klikim larg.

Nëse ju pëlqen një produkt dhe ju doni të tregoni miqve tuaj atë mund ta bëni shumë lehtë në rrjete sociale të tilla si Facebook ose Google+ ose në Twitter.

Prodhuesit shpesh vendosin lidhjet në përshkrimet e tyre të prodhimit që çojnë në udhëzimet e përdoruesit dhe adresat e qendrave të shërbimit, kështu që shërbimi ynë do të jetë i dobishëm për ju edhe pasi blerja juaj është e kompletuar. Ju nuk duhet të shpenzoni orë në kërkim të manualeve mësimi në raft librash apo online - vetëm një klikim, dhe ju keni të gjithë informacionet që mund të ju duhen ndonjëherë në lidhje me produktin tuaj.

Shërbimi ynë gjithashtu ju lejon për të konfirmuar vërtetësinë e një produkti (shumë, ndonëse jo të gjithë, prodhuesit të përfitojnë nga kjo mundësi). Ka një numër të veçantë të vendosura nën QR-kodin në çdo produkt të vetëm për këtë qëllim. Ky numër duhet të përputhen me numrin e shfaqur në faqen e internetit që hapet kur ju të skanoni QR-kodin.

Kodet QR për produktet

Tani në qoftë se ju shihni një QR-kod me fjalët "TrustThisProduct" ju do të dini në lidhje me mundësitë që ju do të keni qasje në të në qoftë se ju skanoni atë kod. Të gjitha që ju duhet është një telefon I zgjuar ose tabletë me një kamera dhe qasje në internet, si dhe çdo program pa pagesë për skanim te QR-kodit.

Ne ju dëshirojmë shumë e blerje të suksesshme dhe me të vërtetë të nevojshme, dhe ne do të jemi.

TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2018, PVCode LLC
Ne e thjeshtojmë të komplikuarën

Faqja kryesore

Marrëveshje Përdorimi e shërbimit (English)

Politika Intime (English)

Informacioni i Kontaktit:
PVCode LLC
8 Stavrovskaya St,Vladimir,600022,Russia
Telefoni: +7 915 764 62 74 (anglisht-folëse)
E-mail adresa: contact@pvcode.com