SR

QR kodovi na etiketama proizvoda: Detaljne informacije o proizvodima pomažu Vam da donesete ispravnu odluku o tome šta da kupite

Naša usluga je koncipirana na ideji da što pouzdanije informacije imate o proizvodima, to će Vaša odluka o kupovini nekog proizvoda biti lakša I ispravnija. Naravno, iz toga proizilazi da ćete biti mnogo zadovoljniji kupovinom.

Nekada je zaista teško odlučiti se za kupovinu određenog proizvoda dok ste u prodavnici, a svi mi znamo da se većina nas odlučuje šta će konkretno kupiti upravo u prodavnici. Teško se odlučujemo šta da kupimo zbog činjenice da ima toliko sličnih proizvoda koji naizgled deluju skoro identično. Uvek možemo pitati prodavca da nam pomogne da se odlučimo, ali I to ima svojih mana. Na primer, nema u svakoj prodavnici osoba koja nam može pomoći, ili ima, ali moramo čekati. Zatim, u velikom broju slučajeva oni koji rade u prodavnicama ne znaju mnogo više od nas o proizvodima koji nas zanimaju. Takođe, često se zaposleni u radnjama ohrabruju od strane poslodavaca da nude proizvode određenog proizvođača zbog specifičnih interesa poslodavaca.

Kreirali smo ovu uslugu da Vam pomognemo da donesete odluku zasnovanu na proverenim informacijama.

Naša usluge funkcioniše po vrlo jednostavnom principu:proizvođači I distributeri koriste TrustThisProduct da bi napravili posebne sajtove za svoje proizvode, zatim koriste QR kodove da bi napravili linkove ka proizvodima koji se nalaze na njihovom sajtu. Tako da možete brzo I lako skenirati QR kod svojim smartfonom u samoj prodavnici i dobiti detaljne informacije o proizvodu.

Ukoliko želite možete postaviti komentar ili pitanje proizvođaču preko osobe koja je direktno odgovorna za proizvod o kojem je reč. Više ne morate da tragate za kontakt podacima proizvođača-osobu za kontakt dobijate jednim klikom.

Ako Vam se neki proizvod sviđa i želite da kažete o njemu svojim prijateljima i rođacima, to lako možete uraditi preko društvenih mreža kao što su Fejsbuk, Tviter ili Gugl+.

Proizvođači često postavljaju linkove u opisima proizvoda, koji vode ka instrukcijama za upotrebu I adresama servisnih centara. Tako da će Vam ova usluga biti od koristi I nakon kupovine proizvoda. Ne morate vise trošiti dragoceno vreme tragajući za zaturenim uputstvima za upotrebu po svojim fiokama ili na internetu-samo jedan klik i dostupne su Vam sve informacije koje se tiču određenog proizvoda.

Ova usluga Vam, takođe, omogućava da potvrdite da li je proizvod originalan ili ne. Ispod svakog QR koda, na svakom proizvodu, nalazi se poseban broj upravo za ovu svrhu. Taj broj bi trebalo da se poklapa sa brojem koji se nalazi na sajtu, koji otvarate kad skenirate QR kod.

QR kodovi na etiketama proizvoda

Pa tako, ukoliko vidite QR kod sa rečima “TrustThisProduct” znaćete koje sve mogućnosti imate ako skenirate taj kod. Sve što Vam je potrebno je “pametni telefon”, tj. Smartfon ili tablet sa kamerom i pristup internetu, kao i bilo koji besplatan program za skeniranje QR kodova.

Želimo Vam mnogo uspešnih i zaista neophodnih kupovina, I biće nam izuzetno drago ukoliko Vam naša usluga pomogne u tome.

TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2018, PVCode LLC
Pojednostavljujemo komplikovano

Glavna stranica

Ugovor o pružanju usluga (na engleskom)

Statut (na engleskom)

Kontakt:
PVCode LLC
Stavrovskaja ulica br. 8,Vladimir,600022,Rusija
Broj telefona: +7 915 764 62 74 (na engleskom)
E-mail adresa: contact@pvcode.com