SV

QR-koder på produktetiketter: Att få detaljerad information om en produkt hjälper dig att göra ett smart köp

När vi skapade vår service började vi med konceptet desto mer pålitlig information du har om en produkt desto mer informerat kommer ditt köp att vara. Resultatet av det är att du kommer att bli mer nöjd med ditt köp.

Det kan vara väldigt svårt att välja en specifik produkt när du är i en butik (och vi all vet att köp av specifika produkter görs direkt i butiken). Vi har svårt att ta ett beslut på grund utav att produkterna är likadana och ser nästan identiska ut. Du kan alltid fråga en säljare på plats men inte alla butiker har säljare som kan svara på dina frågor, sorgligt nog är inte säljare alltid lika pålästa i ämnet som du är och på grund utav incitamentsprogram är säljare ofta mer intresserade av att sälja dig den produkt som gynnar dem bäst.

Vi har utvecklat vår service för att hjälpa dig att ta smarta beslut.

Essensen i vår service är väldigt enkel: tillverkare och leverantörer använder sig av TrustThisProducts service för att skapa speciella hemsidor för deras produkter, de använder sedan QR-koder för att generera länkar till deras hemsidor. Detta innebär att du kan få detaljerad information om en produkt i butiken genom din mobiltelefon.

Om du vill kan du också skriva en kommentar eller en recension till den ansvarige tillverkaren som är ansvarig för produkten i fråga. Du behöver inte längre leta efter tillverkarens kontaktinformation—en kontaktperson är bara ett klick bort.

Om du gillar en produkt och vill berätta detta för dina vänner kan du enkelt dela detta på sociala medier så som Facebook eller Google+ eller på Twitter.

Tillverkare placerar ofta länkar i deras produktbeskrivningar till användarinstruktioner och adresser till kundtjänst, så vår service kommer att vara till nytta för dig även efter du köpt din produkt. Du behöver inte spendera timmar läsa instruktionsböcker—bara ett klick och du har all information du någonsin kommer att behöva för din produkt.

Vår service tillåter dig också att fastställa äktheten av en produkt (många, men inte alla, tillverkare tar tillvara på denna möjlighet). Det finns ett nummer under QR-koden på varje produkt som är till för just detta. Detta nummer ska matcha numret som visas på hemsidan som öppnas när du scannar QR-koden.

QR-koder för produkter

Om du ser en QR-kod som säger ”Lita på denna produkt” vet du om möjligheterna du har tillträde till om du scannar den koden. Allt du behöver är en smarttelefon eller en surfplatta med en kamera, tillgång till internet och en gratis app för att scanna QR-koder.

Vi önskar dig framgång och riktigt smarta köp och hoppas att vår service hjälper dig med detta.

TrustThisProduct®:

Copyright © 2014-2018, PVCode LLC
Vi gör det komplicerade enkelt

Huvudsida

Serviceavtal (Engelska)

Integritetsskydd (Engelska)

Kontakt information:
PVCode LLC
8 Stavrovskaya St,Vladimir,600022,Russia
Telefonnummer: +7 915 764 62 74 (English-speaking)
E-post adress: contact@pvcode.com